Shakti! Sestre 864. epizoda! Maha epizoda! Mahi razgovara sa Shanoo o Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 864. epizoda! Maha epizoda! Mahi razgovara sa Shanoo o Hir!

By  | 

Shakti! Sestre 864. epizoda! Maha epizoda! Mahi razgovara sa Shanoo o Hir!
Somija se onesvesti na podu.Deca trče ka njoj, Hir pušta Mahinu ruku i trči ka Gulabo.Haarak kaže da će pozvati doktora.Mahi odlazi u sobu i razmišlja da je zbog Somijine glume njen plan propao.Ona uzima da zove Vedanta.Prito razmišlja kako je Somija rekla da će sprečiti Mahi da odvede Hir , te odlazi kod Mahi.Prito uzima od Mahi telefon i pita je zar zove Vedanta da joj otme kćer, čoveka zbog koga je ostala udovica, čoveka zbog kog ona više ne može da vidi svog sina.Ona doda da joj svi pričaju da se on više neće vratiti, ali ona zna da hoće.Prito joj kaže da se stidi svog dogovora sa Hir i da zbog svega Somija ima veća prava nad njom, iako joj nije majka, jer je danas zbog Hir rizikovala svoj život.

Doktor dolazi da pregleda Somiju.Prito kaže Mahi da su njena namere loše, ali joj ona neće ništa nažao učiniti.Pita je da krene sa njom da se vidi sa Vedantom.Prito izvodi Mahi da je odvede na mesto gde treba da se nadje sa Vedantom, te zaustavlja Ajruna, a sa sobom vodi i inspektora.Prito se moli bogu za Somiju i za Vedantovo hapšenje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site