Shakti! Sestre 864. epizoda! Maha epizoda! Mahi razgovara sa Shanoo o Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 864. epizoda! Maha epizoda! Mahi razgovara sa Shanoo o Hir!

By  | 

Doktor pregleda Somiju, daje joj inekciju i kaže da se predozirala lekovima.Prito kaže Ajrunu da stane, te Mahi da izaDJE KOD Vedanta.Mahi izlazi.Vedant je pita gde je Hir.Ona klimne glavom za ne.Inspektor puca u Vedanta, ali ga promaši.Vedant preti da će ubiti Mahi.Policijski tim dolazi.Vedant gura Mahi i beži.Policija ga juri.

Somija se budi.Shano joj kaže da je uspela, napravila je predstavu, tako da Hir nije otišla sa Mahi.Hir je pita da li jopj se stvarno zbog toga slošilo.Somija se seća kako je uzela tablete za spavanje i onesvestila se.Ona negira.Hir joj stavlja ruku na svoju glavu i traži od nje da se zakune.Somija prizna da je to uradila jer ne može da živi bez nje.Hir joj daje obećanje da nikamo neće ići.Somija daje njoj obećanje da nikada neće ponoviti nešto slično.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site