Shakti! Sestre 864. epizoda! Maha epizoda! Mahi razgovara sa Shanoo o Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 864. epizoda! Maha epizoda! Mahi razgovara sa Shanoo o Hir!

By  | 

Vedant beži i maskira se u kinara, te se meša u grupi kinara.Mahi i Prito se vraćaju kući.Prito je ljuta na Somiju što je uzela pilule za spavanje i kaže joj da ne pokuša više ništa slično.Somija je pita gde su ona i Mahi bile.Prito kaže da se Mahi udružila sa Vedantom i da joj je danas ponovo pobegao.Somija obaveštava o Mahinom i Vedantovom udruženju Saya i pita je ponovo za pomoć.

Shano govori Mahi da joj kaže šta je muči, govori joj kako ju je Prito mučila i kako ne želi da ona postane nova Šano.Mahi joj kaže da je Prito ljuta na nju jer ne oseća majčinsku ljubav prema svojoj kćerci.Ona kaže da nije poput Prito koja može voleti kinare, ona ( Mahi) ako nekoga ne voli, jednostavno to je tako.Shano se pita zašto Mahi ne voli tako umiljatu devojčicu.Mahi razmišlja da joj ne može reći direktno istinu, sada je na njoj da sve sazna.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site