Shakti! Sestre 866. epizoda! Somija plaća Arđunu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 866. epizoda! Somija plaća Arđunu!

By  | 

Shakti – 8. 10. 2019. – Somija plaća Arđunu!

Prevod: Maja 🙂

Hir govori deki da ne grdi Somiju, jer ona ćutke plače svaki put nakon tih grdnji. Potom povede Somiju sa sobom, a Mahi počne da huška Haraka protiv Somije govoreći kako je ovo njena zavera. Somija se priseća nelagodnog događaja u obrazovnoj ustanovi, a Hir predloži braći da je razvesele. Rohan i Hir krenu da pevaju i plešu, pa im se zatim i Soham pridruži. Somija se osmehne i seti se Harmana. Deca je nasmeju. Somija ih zagrli i široko se nasmeši. Hir kaže da može sve da uradi za njen osmeh, pa čak i da napusti školu. Somija joj objašnjava kako je obrazovanje važno za život pošto ono prosvetljuje svakog pojedinca, inače će da bude tama u društvu i neznanje.

Rohan predloži da pođu u koju god drugu obrazovnu ustanovu. Prito veli da to nije potrebno, već će Hir da porazgovara sa svojim dekom. Hir izjavljuje da neće da razgovara sa njim (pošto je grdio Somiju). Mada, Somija ubeđuje Hir da ipak popriča sa njim. Hir se složi i ode do njega noseći na sebi Harmanov ogrtač, pa ga zasmeje i objasni želju da se on obrati upravitelju obrazovne ustanove kako oni ne bi bili izbačeni iz iste.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site