Shakti! Sestre 866. epizoda! Somija plaća Arđunu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 866. epizoda! Somija plaća Arđunu!

By  | 

Harak Sing izađe ispred i pozove Prito govoreći uslov da niko ne ide po decu, tj. da idu sami da uče. Prito ne zna kako da ih pusti tek tako. On objašnjava da je troje dece zajedno, pa da je i Arđun uz njih tu. Zatim pita da li su se složili sa njegovim uslovom. Hir ih zamoli da se slože. Somija se seća Vedantovih reči, a Prito je savetuje da se ne slaže sa ovim. Harak pođe unutra kad ga Somija spreči odlučno rekavši da prihvata uslov, a Arđun pomisli da otme Hir. Prito pita Somiju zašto se složila, a Somija objasni da moraju okončati strah i već su deca prošla sve ispite snage. Arđun začu ovo.

Harak Sing se smeje u igri sa Hir. Šano hoće da Somija ode iz kuće, ali Hir veli da će da je vrati kući makar otišla na drugi kraj planete. Prito i Somija se smeju. Arđun zove Vedanta, koji razmišlja kako će zlo (Ravan, đavo) da pobedi i namera mu je da odvede Somiju odatle. Somija priđe Arđunu i daje mu puno novca i nakita, pa kaže da radi za zaradu i sve ovo što čini jeste sa iskrenošću. Ostavila je ovo na krevetu i rekla mu da dvostruko čuva Hir, pa će da njoj odgovara ubuduće. Arđun je pita zašto toliko brine za Hir, a nije joj prava majka. Somija se seća Harmana i odgovara da je Hir njegov poslednji deo i dala bi i život za nju.

Najava: Šano odvodi Hir u prostoriju i posipa je vodom. Prito i Somija je traže. Šano veli Hir da se umota peškirom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site