Shakti! Sestre 867. epizoda!Prito ošamari Shano!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 867. epizoda!Prito ošamari Shano!

By  | 

Shano razmišlja da će sada saznati istinu o Hir.Soham je ljut na Somiju, te ona pokuša da ga oraspoloži.Soham ne želi da je sluša.Somija je ljuta i raširi ruku da ga udari.Prito je spreči i odvodi je.Shano odvodi Hir.Mahi to vidi i smatra da će se istina uskoro saznati.

Shano hrani Hir, a zatim joj daje da pije vode.Ona namerno prospe vodu na nju.Za to vreme Somija i Prito traže Hir po kući.Za to vreme Shano govori Hir da skine odeću i obriše se peškirom.Shano zaključa vrata.Hir je uplašena, kuca na vrata i zove Gulabo.Svi dolaze tu.Harak kaže Shanoo da otvori vrata.Shanoo otvara.
Somija pita šta se desilo.Hir negira.Somija se seća kako je rekla Hir da ako je neko zaključa u sobu treba da vrišti, jer je devojčica i mora da zna da se zaštiti.Ali ako je neko pita šta se desilo, treba da negira da je bilo šta bilo.Harak se pita zašto je Hir vikala.Prito kaže da se najverovatnije borila jer je Shano zaključala vrata.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site