Shakti! Sestre 869. epizoda! Hir dobija Mata Ranin blagoslov!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 869. epizoda! Hir dobija Mata Ranin blagoslov!

By  | 

Shakti! Sestre 869. epizoda! Hir dobija Mata Ranin blagoslov!
Shanoo obja[njava da joj treba 9 devoj;ica kako bi odradila puju.Govori o kakvoj je puji re; I da se to radi u njenoj porodici-familiji.Prito joj govori da nema potrebe ya tim, ovo joj je dom muža, a ne njenih rodjaka I kod njih se to ne radi.Shanoo doda da su I oni njena porodica I pita je šta ima loše u puji.Shanoo traže od Shindu da dovede 8 devojčice.

Kinare su zabrinute za Sayu.Ćameli predloži da obaveste Somiju.Vedant to negira I kaže da će sami tražiti sestru Maliku.Prito kaže Mahi da odvede Hir na puju u hram.Shano kaže da oni organizuju puju.Prito je podseti da je podržala da uradi puju u kući, ali da Hir svake godine radi puju u hram, ted a im je ona posle Harmana ostala kao blagoslov.Mahi razmišlja da je propao Shanoin plan I da treba nešto da preduzme.
Vedant se nalazi sa Ajrunom I kaže mu da menja strategiju, sada će mu meta biti Soham I Somija će mu trčeći doći.Sindhu dovodi 8 devojčica.Prito joj kaže da dovede još jednu, jer Hir ide u hram.

Mahi se pretvara I namerno pada.Ajrun kaže da je verovatno uganuće, on pitza zatim Sohama da podje sa njim.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site