Shakti! Sestre 880. epizoda! Somija ošamari Maliku!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 880. epizoda! Somija ošamari Maliku!

By  | 

Sestre – 25. 10. 2019. – Somija ošamari Maliku!

Prevod: Maja 🙂

Somija doziva Maliku po imenu, a Roma dođe da pita šta je bilo i zašto naziva svoju majku tako po imenu. Somija pita zar joj je Malika majka da joj je otela dete, pa da joj ne može podneti radost. Malika stiže tu i pita za sebe šta je pogrešila. Somija je optužuje za otmicu Hir i njeno odvođenje u zajednicu evnuha. Malika tvrdi da nije ništa učinila. Somija kaže da jedino Mahi i ona mogu to da obave, ali onda je ona jer je Mahi u zatvoru. Malika ponavlja da nije otela Hir, ali jeste se zaklela pri njenom rođenju još da će je oteti. Zato se moli da je Somija ne pronađe. Somija pobesni nakon ovih reči i ošamari je snažno. Svi prisutni su u čudu. Evnusi potrčaše ka Somiji, ali ih Malika spreči. Somija plače. Ćameli joj veli da nema prava da ošamari Maliku, pa makar ona ubila Hir. Roma takođe pridikuje Somiji da je napravila grešku i da je izgubila pravo da se naziva njenim detetom. Somija im se izvini. Ćameli je gurne i zameri joj što je zaboravila svoj identitet. Odoše. Somija ih naziva svojom porodicom.

Zajedno sa razbojnicima, Maharani izvodi otetu decu iz zatočeništva i uvodi ih u vozilo. Hir zapamti brojeve tablica pre ulaska u kola. Somija dolazi u hram i kaže da je napravila veliku grešku što je opalila šamar Maliki, zaista je pogrešila danas i pita šta da radi. Jadikuje i plače.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site