Shakti! Sestre 881. epizoda!Proslava Divalija i potraga za Hir u toku!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 881. epizoda!Proslava Divalija i potraga za Hir u toku!

By  | 

Sestre – 28. 10. 2019. – Proslava Divalija i potraga za Hir u toku!

Prevod: Maja 🙂

Hir kašlje i obraća se razbojnicima da je odvedu kod lekara na pregled. Razbojnik pita ko još ide kod lekara zbog običnog zakašljavanja. Jedna od devojčica tu kaže da Hir nije dobro, pa da joj makar kupe neki lek. Maharani zapreti Hir da će je istući i jasno pokaže svoje nezanimanje za njen život. Mahi se raduje saznanjem o otmici Hir i povratku Somijinog neprijatelja željnog osvete. Maharani poručuje svojim ljudima da okrenu kola u drugi smer. Nadležni ih zapaze i prate. Razbojnik poruči da ne mogu da idu više, jer su na neki način opkoljeni. Maharani izađe iz vozila i kaže im da siđu i da izvedu decu napolje, pa predloži da svi ostanu ovde i da tu proslave praznik svetlosti – Divali. Hir krišom skine sa sebe nanogicu i baci je na zemlju pored tako da Somija dobije znak o njenoj blizini. Maharani joj naređuje da stoji ispred i odvodi svu decu odatle.

Razbojnik zatvara vrata, pa ni ne uspe da vidi trag koji je Hir ostavila za Somiju. No, Somija, Prito i Harak stižu tu zajedno sa nadležnima i primete ovaj trag. Somija i Prito odmah shvate čije je, a inspektor donosi zaključak da se Maharani krije u kući. Maharani i razbojnici kucaju na vrata. Neka gospođa u kolicima im otvara vrata i gleda zbunjeno. Maharani uperi vatreno oružje u nju i naredi joj da postroji svoju porodicu tu, ali ova odgovara da boravi sama u toj kući.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site