Shakti! Sestre 882. epizoda! Sledi Somijina smrt!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 882. epizoda! Sledi Somijina smrt!

By  | 

Sestre – 29. 10. 2019. – Sledi Somijina smrt!

Prevod: Maja 🙂

Ravi, Sindu, Prito i Somija izlaze iz kuće obučene kao evnusi. Viren i Harak idu za njima, a Šano komentariše da je prvi put viđeno da potpune žene izlaze iz kuće kao transrodne. Ispred, Somija ih obučava kako da hodaju i tapšu kao evnusi i podseća ih da sve ovo čine samo zarad Hir. Odlaze u suprotnim smerovima. Odlučne su da zaštite Hir na svaki mogući način. Deca su zarobljena od strane terorista evnuha. Hir ubeđuje svoje društvo da će se ubrzo pojaviti Somija i Prito da ih spase. Deca se plaše i mole za neko čudo.

Hir deli sveće svima i seća se kako ju je Somija učila o značenju Divalija i zašto se on uopšte slavi; pale se sveće za ovaj praznik kako bi se proslavili blagoslovi u njihovim životima. Pokazivala je Hir kako da uređuje i postavlja sveće, zatim objasnila da se sete ovog sjaja kad god bude tuga. Hir im kaže da misle o svećama i da ih ukrase. Kasnije, Ravi čuje kako Hir plače.

U novim epizodama: Somija, čiji lik igra glumica Rubina Dilaik, napušta ovu seriju. Harak Sing otkriva, zajedno sa svima ostalima, istinu o Hir i odlazi da je ubije sav besan. Međutim, Somija staje u njenu zaštitu i prima smrtonosan metak. Nakon svog dragog Harmana, i Somija umire tako da im se duše spajaju tek u drugom životu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site