Shakti! Sestre 883. epizoda! Na Hir je zakačena bomba!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 883. epizoda! Na Hir je zakačena bomba!

By  | 

Sestre – 30. 10. 2019. – Na Hir je zakačena bomba!

Prevod: Maja 🙂

Deca su odvedena svojim kućama nakon uspešnog otkrivanja njihove lokacije. Somija staje Maharani na put odlučno i zahteva Hir natrag, pa poručuje Hir da ne brine. Uzima gvozdenu šipku i pođe ka Maharani, pa kreće da udara i pita Hir šta nije u redu sa njom. Hir je prestravljena umotana u ćebe i povlači se, a Somija joj odmotava ćebe i vidi bombu zakačenu uz nju. Maharani poželi srećan praznik Divali, to im je poklon. Čim se otkucavanje završi, uslediće eksplozija. Ako Somija dodirne bombu, eksplodiraće. Hir pokaže ka zidu na transmiter bombe. Maharani govori Somiji da nema druge mogućnosti, osim da ih pusti da odu i Hir će onda biti bezbedna i živa.

Somija vrišti za pomoć i tvrdi Hir da će biti dobro. Harak Sing stiže tu sa seljanima i ostalima. Somija zaustavi prisutne, pa svi ubrzo začuju otkucavanje. Somija im pažljivo ukaže na bombu i zamoli ih da pozovu neku osobu. Inspektor priznaje da će morati da prekinu ovo, samo što nema nijedan ekspert u tome. Maharani namigne zločesto i poruči im da plaču kao na filmu. Prito izjavi da moraju doneti odluku smireno, drugačije nikako ne bi moglo. Maharani kaže Somiji da objasni svima okolnosti. Rohan pođe ka transmiteru iako mu svi to zabrane, pa zgrabi jednu od žica. Soham hvata drugu žicu. Somija im prvo viče da se sklone, ali je oni ubeđuju da uhvati treću žicu i da će se bomba zaustaviti u međuvremenu. Somija im se pridruži u tom pokretu i počne da odbrojava do 3, pa im poručuje da ih iščupaju zajedno. Žice su izvučene, ali otkucavanje nije stalo.

Najava: Umesto Hir, Harak Sing ubija Somiju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site