Shakti! Sestre 884. epizoda!Malika se udruži sa Mahi i Šano!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 884. epizoda!Malika se udruži sa Mahi i Šano!

By  | 

Sestre – 31. 10. 2019. – Malika se udruži sa Mahi i Šano!

Prevod: Maja 🙂

Otkucavanje se zaustavlja, ali bomba ne eksplodira. Somija skida bombu sa Hir i grli je, a obe plaču od sreće i olakšanja. Rohan i Soham se takođe grle sa njima. Maharani pomisli da ode brzo odavde da se ne suoči sa svojim tužnim krajem. Međutim, dobije pucanj u nogu od strane inspektora kako bi se sprečio beg. Somija umiruje svoju decu, a zločinci su uhvaćeni i odvedeni. Prito grli decu, a Somija razmišlja o Harmanu i tuguje za njim.
U stanici, Mahi razmišlja da je preostao samo jedan način da sve dođe na svoje mesto: da se Harak otvoreno obavesti o tome da je Hir evnuh. Potplaćuje inspektora skupocenim narukvicama i sličnim nakitom, pa šalje Šano poruku da je izbavi iz pritvora kaucijom jer ima odlične vesti i nameru.

Rohan i Soham donose poklone za svoju sestru Hir uz obećanja da će uvek da je štite i vole. Hir stoji uznemireno, a Prito pokazuje svom mužu da priđe i da pleše sa njom uz lepu pesmu (Aye Dil Tu Laya Hai Bahaar). Porodica pleše da razveseli Hir. Prito govori da je Hir i dalje prestravljena, pa da on treba da smisli nešto drugo da je oraspoloži. On digne svoju unuku u ruke i pita je zar ne voli njihov ples. Namera mu je da idu na piknik i da se zabave napolju. Prisutnima se svidi ovaj predlog, a Hir se najzad obraduje i osmehne. Njenom deki bude drago zato. Prito hvali Somiju što je lepo odgajila Hir. Somija tvrdi da će svi iz porodice da rade dobro za Hir, te da su pomogli čak i u borbi protiv Maharani.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site