Shakti! Sestre 885. epizoda! Harak otkriva istinu o Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 885. epizoda! Harak otkriva istinu o Hir!

By  | 

Sestre – 1. 11. 2019. – Harak otkriva istinu o Hir!

Prevod: Maja 🙂

Na pikniku, deca traže od Haraka da pleše za njih. Harak se našali kako će prolaznici da mu plaćaju. Dečica ga potom upitaju da im otpeva pesmu, a on sedi neko vreme da smisli dobru pesmu. Počeo je da peva na pendžapskom jeziku, a Hir ga moli da peva na indijskom (zvaničnom, glavnom jeziku). On obeća da pokuša, pa krene da peva dok se svi vesele i bodre ga. Porodica provodi predivno vreme na okupu.

Mahi razmišlja kako će Hir sigurno da zatraži sladoled ukoliko primeti prodavca. Šano pomisli da učini nešto, pa predloži glasno da svi uzmu po sladoled. Viren ode da im kupi sladolede. Šano ne jede svoj sladoled, već posmatra ukućane kako jedu i kako se onesvešćuju izenadno i padaju na zemlju. Prolaznici dolaze da pomognu, ali prodavac sladoleda prska sprej okolo tako da se svi na igralištu onesveste. Malika dolazi po Hir sa svojom zajednicom, a Ćambeli je ubeđuje da poštedi Hir i Somiju i pođe da se umeša kad je zaključavaju u prostoriju. Malika govori da joj je ovo poslednji pokušaj i da odustaje od ovoga svega ako danas ne uspe, pa poručuje svima da idu. Odvodi Hir odatle, a Šano budi Haraka uz prskanje vodom i govori mu da je Malika otela Hir i da je to lično videla. On ustaje brzo i trči za Malikom. Prito i Somija otkriju dešavanja i idu takođe.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site