Shakti! Sestre 886. epizoda!Harak ošamari Prito i upuca Somiju!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 886. epizoda!Harak ošamari Prito i upuca Somiju!

By  | 

Sestre – 4. 11. 2019. – Harak ošamari Prito i upuca Somiju!

Prevod: Maja 🙂

Harak je zgranut i slomljen nakon saznanja o identitetu svoje unuke, pa se priseća kako je proslavljao svaki rođendan Hir i svakog trenutka sa njom. On plače i preklinje nebesa da ovo ne bude tačno, da njegov potomak ne bude evnuh. Zatim spušta Hir sa svojih ramena, stavlja je na zemlju i kuka da ovo ne može biti Harmanova krv. Somija i Prito dolaze tu konačno.

Harak nastavlja da plače i puno jadikuje nad ovakvom sudbinom, pa pita kako Harmanovo dete može biti transrodno. Prito stoji i gleda ga u suzama bez reči, pa se priseća kako je lično donela dobre vesti i kako nije dopuštala Šano da menja Hir pelene dok je bila detence i kako je Somija jedina masirala Hir i uvek se igrala sa njom. Harak se žali da ga je čak i Prito izdala, zatim joj opali šamar ljutito. Somija pokuša da kaže nešto, ali joj on munjevito naredi da umukne. Somija mu svakako govori da posmatra Hir kao dar od nebesa, to je Harmanovo dete.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site