Shakti! Sestre 887. epizoda!Somija padne u reku, Harak odveden u zatvor!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 887. epizoda!Somija padne u reku, Harak odveden u zatvor!

By  | 

Sestre – 5. 11. 2019. – Somija padne u reku, Harak odveden u zatvor!

Prevod: Maja 🙂

Harak upuca Somiju u nogu. Nakon što čuje pucanj, Prito slomi staklo na kolima i uspe da se oslobodi odatle. Ona ustaje i trči ka mostu. Somija nastavlja da hoda u bolovima zbog povređene noge iako joj Harak daje upozorenja da stane, inače neće da je poštedi. Sledeći je metak ispaljen, koji pogodi Somiju pravo u grudi pošto se ona u tom trenutku okrenula. Prito i Ravi stigoše tu i počeše da viču njeno ime u čudu. Somija gubi ravnotežu i pada sa mosta, a Prito ne stiže da je uhvati za ruku. Dok pada dole, Somija razmišlja kako je svet neverovatno lep: kao evnuh je dobila više ljubavi nego što joj je prvobitno bilo zapisano u sudbini, zahvaljuje se nebesima na svemu tome i na divnim uspomenama/sećanjima na svoju majku i Harmana. Jedino zbog čega žali jeste što je Harmanova i njena ljubav ostala nepotpuna, baš kao što je i njen identitet nepotpun. Moguće je da ona vidi konačno Harmana, jer i on živi u toj reci u koju ona upada. Želja joj da se rodi kao žena bar u nekom životu, a da nebesa odgoje Hir ispravno.

Ravi užurbano trči da skoči u reku po Somiju, ali je Šano spreči i povuče natrag. Prito gleda vodu bez reči. Ćameli kaže da Somija konačno dobija svoj mir i da neće biti pronađena kao ni Harman, pa ni ne treba jer se verovatno već umorila od svega ovoga. Raduje je pomisao što joj je Somija bila najbolja drugarica i večito kao sestra, pa se ponosi time što će Somijino ime uvek biti zapisano zlatnim slovima. Prito je uverena da će naći Somiju i tvrdi to glasno, pa počinje da grdi muža i dere se na njega. On priča da je Somija danas bežala sa njegovom sramotom (Hir); nije želeo nju da ubije, ali nije mogao da dopusti Hir da preživi. Nakon tih reči, on pođe ka Hir kad mu Prito stane na put gnevno i gurne ga usled čega on izgubi ravnotežu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site