Shakti! Sestre 888. epizoda! Somija je u komi!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 888. epizoda! Somija je u komi!

By  | 

Sestre – 6. 11. 2019. – Somija je u komi!

Prevod: Maja 🙂

Lekari pregledaju Somiju u bolnici pošto joj vide otkucaje srca, pa jedna od njih prouči nerve i izjavi da je pacijent u komi.

Malika plače i jadikuje u svojoj kući, u glavi joj je ceo scenario i splet okolnosti. Ostale osobe su zabrinute i tužne takođe. Ćameli govori da se Somija više neće vratiti da zaštiti Hir od njih, pa da je već dala svoj život braneći tu istu Hir do kraja. Zatim dodaje da bi Somija bila živa da su je podržali i da su je poslušali, pa krivi Maliku za Somijinu smrt i naziva njen poslednji pokušaj razlogom Somijine smrti. Malika je uznemirena i pogubljena, pa se priseća obećanja datog Somijinoj pokojnoj majci Nimi i žali što nije uspela da zaštiti njenu ćerku. Jedino može da žali što je pokušavala da dovede Hir prisilno u njihovu zajednicu, ali Ćameli plače neutešno i grdi Maliku uz opomene da su joj žalbe beznačajne i da se Somija više neće vratiti.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site