Shakti! Sestre 888. epizoda! Somija je u komi!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 888. epizoda! Somija je u komi!

By  | 

Lekarka se i dalje nalazi uz Somiju i utvrđuje da je ona u komi, mada ne znaju kad će se ona probuditi. Ona savetuje medicinsku sestru da posmatra funkcije mozga i otkucaje srca, pa izađe na recepciju i tu čuje priče da se prekine Somijino lečenje pošto niko nije potpisao papire za nju.

Malika prilazi Prito blizu reke i prihvata sebe kao Somijinog ubicu i svaku kaznu koja sledi. Prito se seća Malikinog obećanja da ne kaže ništa nikome o Hir, pa je uhvati ljutito za okovratnik i izjavi da je ovakva greška vredna kazne. Ona krivi Maliku. Malika predloži da ispašta za svoj greh tako što će da ode daleko odatle, ali joj ova govori da mora živeti tu i izaziva je oštro. Malika plače i moli se za Somijin povratak. Prito veruje da će se Somija vratiti natrag pošto je preuzela na sebe odgovornost da dobro odgaji Hir.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site