Shakti! Sestre 889. epizoda! Prito laže i dobija podršku naroda!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 889. epizoda! Prito laže i dobija podršku naroda!

By  | 

Sestre – 7. 11. 2019. – Prito laže i dobija podršku naroda!

Prevod: Maja 🙂

Šano pridrži Mahi i kaže Prito da pusti Mahi da živi u njihovoj kući, neka makar Mahi ostane kad već Somija i Harak više nisu tu. Prito nju pita ko je ona pa da donosi odluke pored nje žive. Šano kaže za sebe da je Mahina svekrva takođe. Prito odbija da zadrži Mahi sa njima, ali Sindu joj govori da se smiri i da treba da brinu o Hir. Prito pita da li je Hir zaspala. Ravi i Sindu je odvode odatle. Šano pošalje Mahi u njen kutak i pomisli kako će susedstvo ujutru da otkriju da je Harak upucao Somiju, pa da je u zatvoru.

Sledećeg jutra, vesti da je Harak dospeo u zatvor nakon što je ubio Somiju proširile su se svuda. Susedi odluče da odu da to provere sa ukućanima. Viren ih počuje i pomisli da požuri kući da to kaže Prito. On stiže kući i doziva Prito, zatim je zapazi kako mirno sedi u kućnom svetilištu i donese joj vesti da seljani dolaze tu sa pitanjima pa šta da im odgovore potom. Šano predloži da kažu da je Harak upucao Somiju kako bi spasio Hir. Ravi odbija da tako nešto kažu. Viren dodaje da ovo nije sitna stvar, ne mogu da izbegavaju ovo. Prito pali sveće i pokriva mali kip božanstva lepim crvenim velom. Šano je posmatra i pita se dokle će ona (Prito) da ćuti, te da je zanima šta će da izjavi.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site