Shakti! Sestre 889. epizoda! Prito laže i dobija podršku naroda!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 889. epizoda! Prito laže i dobija podršku naroda!

By  | 

Hir silazi dole sa Sohamom, koji zapitkuje zašto mu se mama još uvek nije vratila. Hir isto pita za Somiju. Rohan stiže i ponavlja ovo pitanje, pa dobacuje da kad je zovu joj čak ne zvoni ni tel. Susedi kucaju na vrata. Šano kaže Mahi da je Somija mrtva i šalje je da se stara o Hir. Mahi stiže kod Hir i glumi dobricu govoreći joj da ne plače, mogu da se pomole zajedno. Soham pita gde je mama (Somija). Čuje se u pozadini pesma (Saam Daam Dand Bhed). Mahi stavlja Hir u svoje krilo. Viren pita šta da kažu narodu, kako je njegov brat upucao Somiju zbog starog neprijateljstva. Sindu pita šta da kažu deci koja čak ni ne znaju značenje evnuha (transrodnika, transrodne osobe).

Zatim tužno izjavljuje da bi snajka Somija donela pravo rešenje da se trenutno nalazi tu. Prito sluša ovo i priseća se Somijinih reči, tj. saveta i zatvara oči nakon što duboko zaroni u svoja razmišljanja o rešavanju loših okolnosti. Šano vedro razmišlja kako će danas porodica Haraka Singa da sretne svoj kraj (The End). Ona otvara ulazna vrata; znatiželjna raja ulazi u kuću, pozdravlja Prito i pita za Haraka i Somiju. Prito ustane i priđe im, pa izjavi da želi sve da kaže svim ljudima i celom naselju. Ona sklapa ruke i objašnjava da treba pomoć. Šano ne shvata šta Prito namerava da učini. Susedi pitaju Prito šta mogu da urade za nju i traže od nje da im slobodno to kaže. Prito pojašnjava kako želi da kaže nešto pred starešinom naselja. Šano se pita hoće li Prito da kaže istinu o Hir pred starešinom i da li će dodati pravi razlog za Harakovo privođenje.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site