Shakti! Sestre 889. epizoda! Prito laže i dobija podršku naroda!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 889. epizoda! Prito laže i dobija podršku naroda!

By  | 

Seoska skupština je sazvana; starešina je pozvan i daje Prito dozvolu da ispriča sve što je želela. Prito počinje da govori kako žive ovde sa svima njima već punih 30 godina i imaju njihovu podršku, pa da treba da se drže zajedno u trenucima nevolje i muke. Harakov drug joj kaže da ispriča šta je naumila tačno. Prito im govori da su svi oni ubeđeni da su evnusi zlosrećne i mračne osobe koje treba da žive isključivo u svojoj zajednici, a ne zajedno sa njima svima tu. Roma sluša ovo i pita tiho Maliku hoće li Prito reći istinu. Prito laže da su napravili grešku što su prihvatili Somiju za snaju pošto je ona pokazala svoje pravo lice napokon i pokušala da pobegne iz kuće sa Hir, ali ju je Harak upucao u besu i ona je stradala. Malika sluša ovo i zbunjeno razmišlja šta i zašto ovo Prito govori.

Susedi govore da su evnusi takvi i da uvek zabodu nož u leđa (prevare). Šano misli šta da radi kod kuće, kako da sazna šta se dešava tamo. Prito govori svima da je Somija mrtva i poručuje narodu da ne priča deci kod kuće za to, jer deca su mala i ne mogu da pretrpe sva ta neka otkrića. Ovi se slože, a Hir stiže tu i grli Prito pitajući je gde je Somija. Prito traži od svih njih da se zakunu u Hir da će uvek da je podrže ukoliko je ona (Prito) u pravu. Svi oni, zajedno sa starešinom sela, polože ruke Hir na glavu i daju zakletve da neće reći ništa i da su uvek uz nju. Čuje se uvodna pesma (Shakti/Snaga) u pozadini…
Hir misli o Somiji i pita se gde je ona.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site