Shakti! Sestre 889. epizoda! Prito laže i dobija podršku naroda!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 889. epizoda! Prito laže i dobija podršku naroda!

By  | 

Ovamo, prikazana je neka devojčica kako ulazi u bolnicu i želi dobro jutro medicinskoj sestri, pa stiže u prostoriju za pedijatriju (odeljak za decu) i pozdravi svu dečicu tu. Deca plešu radosno pošto je vide i oslove je – ime joj je Gita, kao indijska sveta knjiga. Prikazana je Gita kako se veselo osmehuje i deli čokolade svima. Ona ih pozdravi srdačno i prođe dalje. Somijino lečenje u bolnici je u toku, a lekarka joj se predstavlja kao Gajatri i govori joj reči utehe iako Somija se još uvek nije probudila. Pokušavaju da joj nađu porodicu. Gita dođe tu i donese joj kutijicu za ručak uz molbu da se odmori malo, a Gajatri je zagrli i dobaci da je miris hrane divan. Ona kaže da ima dosta posla. Gita pogleda usnulu Somiju i pita ko je ona.
Čuje se ponovo uvodna numera…

Najava: Harak Sing se vraća svojoj kući kasno u noć i upuca osobu koja je ležala na krevetu. Mahi je na trosedu preneražena.
Sledi specijalna epizoda u nedelju, tako da ostanite uz nas! 😊
Najava na vrhu stranice.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site