Shakti! Sestre 890. epizoda! Mahinder sreće Sohama i Hir u školi!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 890. epizoda! Mahinder sreće Sohama i Hir u školi!

By  | 

Sestre – 20. 11. 2019. – Mahinder sreće Sohama i Hir u školi!

Prevod: Maja 🙂

Mahinder se približi da probode Somiju nožem, ali se u tom trenutku vrata prostorije otvore i on brže bolje sakrije nož iza leđa videvši da je Gajatri išla unutra. Ovamo, Hir se budi i gleda oko sebe zabrinuto kao da je osetila da se nešto loše moglo desiti Somiji. Gajatri ugleda Mahindera i iznenađeno uskliknu kako je on tu i drago joj je što vidi njegovu briga prema njenoj pacijentkinji, koja je trenutno u komi. Ona stane da pregleda Somiju i brižno proverava da li je sve u redu. Hir se moli za Somiju. Gajatri govori Mahinderu da je pacijentkinja dobro i pozove ga da pođe za njom.

On izlazi iz prostorije za njom i ona mu poručuje da ne širi vesti o ovoj pacijentkinji pošto ju je neko napao pre nego što ju je dovela tu, zatim priča kako je ona zlosrećnica te se rodila kao transrodna osoba i ime joj je Somija i otac ju je puno mrzeo dok ju je majka puno volela. Mahinder sluša sve ovo bez reči. Gajatri tužno izjavljuje da Somijina majka već duže vreme nije živa, tako da trenutno oni treba da se pobrinu za nju. Ćerka joj priđe i zamoli je da dođe i da prespava sa njom. Gajatri joj govori da Somija ima manje dobročinitelja i više protivnika u svom životu, zato moraju uvek da budu uz nju i da je čuvaju. Mahinder se pita gde je Harman, zar ju je ostavio bespomoćnu posle svih onih iskušenja. Rešen je da je ubije ovog puta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site