Shakti! Sestre 890. epizoda! Mahinder sreće Sohama i Hir u školi!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 890. epizoda! Mahinder sreće Sohama i Hir u školi!

By  | 

Gajatri kaže Mahinderu da ide u Gitinu obrazovnu ustanovu po neke fajlove vezane za njen odlazak. Ona želi poći sa njim, ali je majka spreči.

Viren obaveštava Šano da mu je Varun poslao poruku u kojoj piše da ga puštaju iz zatvora sutra i da želi da se vide. Šano ga podseća na sva zlodela koja je Varun počinio i njihovoj porodici, ali sa druge strane Mahi nije ta koja će da se stara o Sohamu. Viren je pita šta želi da kaže. Šano mu poruči da zovne Varuna da se vidi sa njom jednom, pa će ona da mu kaže šta da uradi. Hir, Rohan i Soham stižu u svoju školu. Stariji čovek prosi za hranu. Hir mu priđe i uruči svoju užinu, pa mu naredi da se pomoli za Somiju. Soham i Rohan učiniše isto, tj. dadoše mu svoje obroke. Soham traži od prosjaka da se pomoli za njegovu majku. Rohan hoće isto. Soham se sudari sa Mahinderom i fajl Gitinog napuštanja njihove škole mu ispadne iz ruku.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site