Shakti! Sestre 893. epizoda!Prito negira poznanstvo sa Somijom!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 893. epizoda!Prito negira poznanstvo sa Somijom!

By  | 

Sestre – 12. 11. 2019. – Prito negira poznanstvo sa Somijom!

Prevod: Maja 🙂

Prito stiže ujutru u prostoriju u kojoj boravi Hir. Hir oslovi Somiju, a Prito joj uruči Somijinu sliku i kaže da zna da se Hir budi čim nju ugleda. Ona joj potom poruči da se spremi i da siđe dole. Hir silazi, Prito joj govori da odradi jutarnju molitvu. Hir staje ispred i moli se božanstvu za Somijin brz povratak. Gita drži Somijinu ruku i posmatra pažljivo. Somija počinje da udiše teško. Gita otrči da zovne majku, pa Gajatri ubrzo stiže tu i stavlja Somiji kiseoničnu masku i sedne pored nje. Gita pita šta joj se desilo. Gajatri veli da je Somija u normalnom stanju i da joj mozak ispravno radi. Gita joj ispriča kako je Somija pokazivala pokrete šaka. Gajatri nazove to dobrim znakom i predloži joj da pokušaju da pronađu njenu porodicu.

Ona uslika Somiju i kaže da brzo nađu njene najdraže, zatim izlazi napolje i šetka se Gurdaspurom pa zaustavlja neke prolaznike da ih pita za Somiju tj. prepoznaju li Somiju. Sused se seti da je Harak upucao Somiju, pa da je Prito zatražila od njih da se zakunu da ne kažu nikome o Somiji. Gajatri traži od njega odgovor. On odgovara da je nov tu, pa da pita u susednoj kući i možda joj tu pomognu. Gajatri ode.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site