Shakti! Sestre 895. epizoda!Hir pobegne od otmičara i vidi Somiju na ulici!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 895. epizoda!Hir pobegne od otmičara i vidi Somiju na ulici!

By  | 

Sestre – 6. 12. 2019. – Hir pobegne od otmičara i vidi Somiju na ulici!

Prevod: Maja 🙂

Varun poručuje Hir da ide kući i obećava da će pustiti njenu tetu na miru. Hir pristaje da ode, ali ako on ispuni svoje obećanje. Soham kaže ocu da odbaci Hir kući. Varun veli da će Hir sama da se vrati kući. Soham ga ubeđuje da je odvede lično i brine. Hir ga pita zašto ne krene sa njom ako već toliko puno brine za nju. Varun joj kaže da pođu. Soham mu ponavlja da je dovedeno bezbedno njenoj kući. Šano šalje otmičare napolje da otmu Hir tako da svi posumnjaju da je to Varunovo maslo, a ne njeno lično. Varun zamoli Hir da više ne dolazi da se vidi sa Sohamom i da ga zaboravi zauvek.

Šano daje uputstva otmičarima: prvo da otmu Hir, zatim da je ubiju i bace negde daleko. Otmičari hvataju Hir i odvode je u svom vozilu. Šano se smeje zlobno i izjavljuje da se Harakovo potomstvo ovde završava. Otmičari zaustavljaju vozilo na nekom zabačenom, udaljenom mestu i zaključuju da bi trebalo da je bace sa litice tu. Hir im naređuje da joj puste ruku, dok joj se u glavi vrte Somijini saveti da trči kad oseti da ide daleko od nje. Hir ugrize ruku jednog od svojih otmičara i počinje svoj beg za slobodu. Uvodna pesma se čuje u pozadini…
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site