Shakti! Sestre 897. epizoda!Varun govori Sohamu i Hir istinu o Somijinom identitetu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 897. epizoda!Varun govori Sohamu i Hir istinu o Somijinom identitetu!

By  | 

Sestre – 9. 12. 2019. – Varun govori Sohamu i Hir istinu o Somijinom identitetu!

Prevod: Maja 🙂

Somija izusti da je njen tata dobar, ne loš. Mahinder je gleda u čudu i traži od nje da kaže još. Prito se raduje. Somija ponovi da je tata dobar. Mahinder tvrdi da je jako loš, njen otac je zao i on plače. Gajatri mu kaže da se Somijino stanje može čak i pogoršati, pa je odvodi u prostoriju. Ćerka joj se vraća iz škole i pita Mahindera zašto naziva Somijinog oca zlobnim, ako je ona rekla da je njen otac dobar. Ona ga pita poznaje li Somijinog oca. Mahinder odgovara da je jako loš otac onaj koji ostavi svoje dete u ovakvom stanju. Prito i Gajatri smeštaju Somiju u krevet. Prito pogleda Somiju i pita Gajatri zašto je Somija ponovo zanemela. Gajatri veli da ih Somija jednim delom svog uma sluša i da njihove reči prepoznaje i razume u delovima. Ona podseti kako je Somija progovorila čuvši Mahinderove reči, ne videvši mu lice, pa da je rekla za njega da je dobar. Mahinder ih čuje.

Šano kaže Varunu da Prito ne mari za Sohama i savetuje ga da odvede Sohama daleko odatle. Varun joj objašnjava da ni ne želi Sohama, već mu je jedina namera da muči Haraka Singa i njegovu porodicu. On takođe žudi da ubije Somiju kao znak osvete i ni ne zanima ga ako bude ponovo poslat u zatvor, te da ljudima, koji mu se zamere, daje samo smrt i on se vraća kući da izigrava dobrog oca pred Sohamom. Šano se smeška zlobno.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site