Shakti! Sestre 898. epizoda! Prito optužuje sebe i Somiju za Surbinu smrt!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 898. epizoda! Prito optužuje sebe i Somiju za Surbinu smrt!

By  | 

Sestre – 10. 12. 2019. – Prito optužuje sebe i Somiju za Surbinu smrt!

Prevod: Maja 🙂

Mahinder donosi balone za Somiju i ubacuje joj u ruku neki. Somija posmatra nemo balone na patosu i pokušava da ustane da ih uzme, pa se hvata za kolica. Gajatri primeti ovo i spreči Mahindera da joj se približi. Somija sama ustaje i prilazi balonima. Gajatri se obraduje i pohvalno počne da tapše rukama; Mahinder joj se pridruži u tome vedro, majka ga pogleda besno i ode. Somija podigne plavi balon sa poda i osmehuje se ćutke. Mahinder i Gajatri se vesele. Mahinder se seća kako su se Surbi i Somija igrale u detinjstvu. Majka ga spasi iz daljine i pomisli kako će se Somija ubrzo oporaviti, onda joj neće moći ništa. Varun dođe i obeća joj da će da ubije Somiju, samo ako ona obavi ono što joj on kaže.

Prito istrčava i igra se sa Hir. Ona izjavi da je umorna i sedne. Rohan se smeje i govori da se baka umorila. Prito ga učtivo opomene i kaže mu da ubedi svoju sestricu da popije mleko. Ravi donosi čokoladno mleko i pita ko će da popije. Prito joj uhvati ruku. Hir joj veli da će je napustiti i otići ukoliko ponovo vara u igri. Prito se razneži i kaže da će joj zavezati ruke i čuvati je večno kod kuće, ukoliko to Hir ponovi. Hir objasni da su njene reči od malopre šala. Ravi je donela mleko, zatim ga Hir i Rohan popiše. Ravi ih odvodi na spavanje. Prito zatvara vrata, baš se tad začuje kucanje. Prito otvara vrata i zapanjeno posmatra osobu koja je ispred.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site