Shakti! Sestre 901. epizoda! Mahinder uspeva da spasi Hir od Haraka!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 901. epizoda! Mahinder uspeva da spasi Hir od Haraka!

By  | 

Sestre – 13. 12. 2019. – Mahinder uspeva da spasi Hir od Haraka!

Prevod: Maja 🙂

Inspektor dovodi Somiju u stanicu. Varun je tu već uveliko, a baka je gleda namrgođeno i govori da je Somija živa i zdrava i da je Harak Sing u zatvoru zbog nje. Harak Sing izlazi iz zatvorske ćelije. Somija ga posmatra i priseća se kad ju je upucao, kako je štitila Hir. Varun ga pozdravlja i dodiruje mu stopala tražeći njegove blagoslove. Potom, on govori da nije mogao da promeni sva nezgodna dešavanja i da mu je žao kad ga (Haraka) vidi u nevolji. On nastavlja priču kako će mu biti kao sin i stajaće uz njega večno. Somija zaključuje da je Hir u opasnosti zbog Haraka. Inspektor govori Haraku da je slobodan pošto je Somija živa, pa mu pokazuje gde da se potpiše.

Somija razmišlja da Prito verovatno ne zna za ove novosti. Harak joj zapreti da neće biti miran dok ih ne ubije obe (i Hir i Somiju). Odlučio je da krene kući. Mahinder stiže u stanicu i opominje majku da ne radi ispravno sa njegovom ćerkom/svojom unukom. Somija istrčava iz stanice i misli da će biti užas ako se on pojavi svojoj kući pre nje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site