Shakti! Sestre 902. epizoda! Harak zarobi ukućane i traži Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 902. epizoda! Harak zarobi ukućane i traži Hir!

By  | 

Sestre – 16. 12. 2019. – Harak zarobi ukućane i traži Hir!

Prevod: Maja 🙂

Hir odbija da pođe sa Somijom, želela bi da gleda dalje predstavu. Somija je ubeđuje da pođe za njom i kaže da ide u hram, mogu da idu zajedno. Prito poruči Hir da pođe sa Somijom. Hir pita hoće li da se zahvale nebesima što im se Somija vratila, zatim kaže Prito da plače kao da se neće više sresti kod kuće. Mahinder nastavlja da drži i sprečava Haraka. Prito kaže da će se sigurno sresti i obrati se Rohanu da veruje da će on brinuti o svojoj mlađoj sestri ceo svoj život. Somija odvodi dvoje dece sa sobom. Prito ih gleda i plače. Harak se dere na Mahindera da ga pusti. Mahinder odbija i buni se. Ravi govori seljanima da je Harak umoran i da je zaspao. Oni odlaze odatle. Ravi kaže Virenu i ostalima da Harak nije u svojoj prostoriji. Šano poruči da je on verovatno otišao za Hir da je ubije. Ravi i Sindu se zabrinuše i istrčaše iz kuće. Viren pomisli da će njegov brat ići ponovo u zatvor ako uradi tako nešto, pa pojuri da ga zaustavi.

Šano se osmehuje zlobno i govori Mahi da ne brine, nego da sedne i sačeka dobre vesti zajedno sa njom. Njih dve sednu i smeju se zlobno. Harak udari Mahindera i posegne za mačem, ali ga Mahinder spreči zadržavši mu ruku. Harak mu naređuje ga da pusti.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site