Shakti! Sestre 903. epizoda! Somija stiže po Sohama!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 903. epizoda! Somija stiže po Sohama!

By  | 

Sestre – 17. 12. 2019. – Somija stiže po Sohama!

Prevod: Maja 🙂

Hir se šeta po ulici noću i razmišlja koji joj je smer, nikako ne može da nađe put. Gajatri se vraća kući i sreće usput Hir, pa je ispituje šta radi tu po mraku sama. Hir joj priča da je njen deka Harak besan na Somiju, zato je pošla kući da porazgovara sa njim i da ga urazumi… jedino što ne zna ni sama putanju do kuće. Gajatri pomisli da je spreči kako zna i ume i predloži joj da pođe za njom po sladoled.

Harak Sing ubeđuje Prito da prihvati njegove zahteve. Prito odbija da prihvati i ponovo izjavi da ga nikad neće podržati. On joj poruči da sedne tu i da sačeka vesti o smrti svoje trans unuke Hir. On izlazi iz kuće i sreće neke ljude, zatim zove neku osobu. Gajatri uzima Hir sladoled i zaustavi je da sačeka tu kratko, te ode da porazgovara sa nekim. Hir pogleda to, a zatim zapazi Haraka kako razgovara preko telefona.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site