Shakti! Sestre 918. epizoda! Varun daje Harakovo pismo Prito, Somija igra igru!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 918. epizoda! Varun daje Harakovo pismo Prito, Somija igra igru!

By  | 

Sestre – 7. 1. 2019. – Varun daje Harakovo pismo Prito, Somija igra igru!

Prevod: Maja 🙂

Šano zove Varuna i prenosi mu novosti da je Somija otišla u dom svoje zajednice, a da su ukućani pošli za njom. Ona mu naredi da ode i da se raspita o toj novoj drami. Varun se složi i pođe.

Tamo, Prito izlazi iz prostorije u kojoj se nalazi Somija i govori Hir da pođe sa njom pošto se Somija nije složila da je posluša. Somija izlazi i ubeđuje Hir da ostane pošto je ovo kuća njenog deke i bake. Prito pita zašto su onda u kući samo bake, a nema deka. Ona povodi Hir sa sobom kad Rohan poče da štuca i kaže Prito da će krenuti za njima kad popije malo vode. Prito posumnja, ali samo kratko klimne glavom u znak saglasnosti. Rohan priđe Somiji i kaže joj da je došao kod nje misleći kako je ona tužna. On obećava da će uvek biti uz nju i brižno je moli da ne plače. Somija se blago osmehnu i poruči mu da ide pošto ga baka (Prito) čeka ispred, potom ga zagrli čvrsto i pošalje. Rohan ode. Prito, Hir i Rohan polaze svojoj kući. Varun se krije iza Malikinog boravišnog mesta i posmatra sve ovo, a onda dotrčava kod Haraka. On govori Haraku da nešto smisli pošto su ukućani bili kod evnuha kući da zamole Somiju da se vrati natrag. Harak pita hoće li svi otkriti istinu o pravom identitetu Hir. On zatraži papir od inspektora i veli Varunu da će napisati pismo izvinjenja Prito, a njegov je potom zadatak da ga preda Prito. Varun potvrdi i nasmeje se lukavo.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site