Shakti! Sestre 925. epizoda! Prito prihvata Harakove uslove!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 925. epizoda! Prito prihvata Harakove uslove!

By  | 

Shakti! Sestre 925. epizoda! Prito prihvata Harakove uslove!
Harak dolazi da razgovara sa Prito. Prito kaže da ne želi da priča sa njim. Hir je pita da razgovaraju jer je deka došao iz daleka. Njih dvoje odlaze u sobu. Harak stavlja ruku na Pritinu glavu i kune se u nju. On kaže da je shvatio da ne može da živi bez nje onog dana kada se polila benzinom, te doda da ne laže. Pita je šta da učini da spasi njihovu vezu.Prito kaže da je muž voli, ali je ne razume. Harak joj obećava da dok je živ neće dozvoliti da se ništa dogodi Hir.Harak kaže da njegova mržnja prema Hir nije veća od ljubavi prema njoj.Prito je srećna, kaže da će povući prijavu i da mogu živeti skupa.

Harak kaže da ima dva uslova. Hir neće ići Somijinim stopama,neće se udati, neće nositi narukvice i venčanu odeću.Prito kaže da će da kriju istinu od nje, dokle se ne obrazuje.Harak kaže da je njegov drugi uslov…On nastavi da je Harman živ da to ne bi rekao.On je pita da drži Somiju dalje od njih i njihovog društva.On kaže da dok je Somija tu, Hirin indetitet je u opasnosti, stoga mora otići.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!