Shakti! Sestre 927. epizoda! Varun smesti Somiji smrtonosnu nesreću!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 927. epizoda! Varun smesti Somiji smrtonosnu nesreću!

By  | 

Sestre – 20. 1. 2020. – Varun smesti Somiji smrtonosnu nesreću!

Prevod: Maja 🙂

Somija stavlja Hir oko vrata ogrlicu sa slovima HS i govori da će Harman i Somija uvek biti uz nju. Hir odbija da je pusti da ode, zatim je čvrsto zagrli zajedno sa Rohanom i Sohamom. Prito prostreli Šano gnevnim pogledom i upozori Somiju da ne dodiruje stopala onima koji nisu u stanju da je blagosiljaju. Somija uljudno sklapa ruke pred odraslima, u znak pozdrava. Ona zagrli Sindu, potom priđe ocu i baki i zagrli ih; oboje joj daju blagoslove. Prito priđe Somiji i hrabro izjavi da je njen razlog da živi Hir, zato obećava da će svoj život nazvati po Hir i tako ga usmeriti. Dala je zakletvu da se ništa loše neće dogoditi Hir dok je ona živa.

Somija zatraži od nje da obeća da će odgajiti i Rohana i Sohama. Potom je podseti da nipošto ne dopusti Rohanu da žali za svojom porodicom, nego da mu pruži prijatnu zajednicu i bakinu kuću. Prito klimne glavom potvrdno. Somija joj kaže da ne dozvoli Sohamu da se oseti kao siroče i kao da su mu roditelji Surbi i Varun, nego da ga odgaji kao da su mu roditelji Somija i Harman Sing. Prito obećava da će im pružiti isto odgajanje koje je i Somija htela da pruži, jer svi su oni deca ove kuće. Ona je grli i plače. Hir prilazi Somiji i ubeđuje je da ponovo razmisli zar je taj posao obavezan. Rohan i Soham se takođe šćućure kod nje, a Somija im naredi da se široko nasmeju.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!