Shakti! Sestre 928. epizoda!Vremenski skok od 16 godina!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 928. epizoda!Vremenski skok od 16 godina!

By  | 

Sestre – 21. 1. 2019. – Vremenski skok od 16 godina!

Prevod: Maja 🙂

Prito prilazi sad već odrasloj Hir i grdi je pošto je plesala na ovoj ceremoniji, pa je povede sa sobom. Hir veli da postoje 3 načina da se razgovara sa njom: svađalački, sa ljubavlju i sa još više ljubavi. Potom objašnjava da će se udati ubrzo ako pleše tu, tako se kazuje u narodu. Prito je skrene sa te teme rečima da joj je doba da uči, nikako da se udaje. Hir kaže svojoj drugarici da zadrži svoje šare na rukama, jer će se ova vratiti tu. Prito joj poruči da će obavestiti Rohana i Sohama.

Ona zove Sohama i govori mu nešto. Sohamov drug želi da popriča sa njim, ali mu ovaj pokaže da zastane. Soham pažljivo sasluša Prito i odgovori da će obojica biti tamo. On dotrčava u biblioteku i doziva Rohana užurbano. Rohan mu ukaže na to da ne viče – ipak je ovo biblioteka, mirno mesto. Soham kaže da ga je baka (Prito) pozvala. Hir pita Prito zašto radi ovo, nije joj nikad dala telefon i ona (Hir) živi kao da je u praistoriji; želja joj je da se uda i to je njen san još od detinjstva. Prito joj oštro kaže da ne treba da čini to. Hir je podseti da se i ona (Prito) udala i skrasila.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site