Shakti! Sestre 944. epizoda! Sant Baksh kažnjava Virata!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 944. epizoda! Sant Baksh kažnjava Virata!

By  | 

Shakti! Sestre 944. epizoda! Sant Baksh kažnjava Virata!

Epizoda počinje kako Sant Baks kaže policajcu da uvede Virata u auto. Hir kaže da ga ne mogu odvesti protiv njegove volje. Sant Baks je pita ko je ona. Hir odgovori da je gradjanka Indije i da zna da podigne svoj glas protiv nepravde.Virat joj kaže da ne staje izmedju oca i sina.Hir shvati da mu jeto otac, te kreće ka fakultetu. Ona razmišlja da je Viratova porodica cela luda, te se pita kako ih on podnose, te shvati da je isto kao i ona svoju braću.

Sant Baksh dovodi sina kući te ga gura. Pita ga šta je radio na ulici tokom školskih časova.Dadu kaže da su možda časovi kasnili. Sant kaže da ako ne razume svoju dužnost kako će biti disciplinovan.Dadu mu kaže da ide u svoju sobu. Sant mu kaže da stigne na koledž za 15 minuta i prisustvuje sledecem času.Virat želi da uzme ključeve motora, ali mu Sant kaže da će trčeći stići za 15 minuta.Virat proverava vreme i trči. Dadu mu kaže da ga on poštuje i zbog toga ćuti, ali ne sme ga zaplašivati.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site