Shakti! Sestre 946. epizoda! Hir daje ružu Viratu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 946. epizoda! Hir daje ružu Viratu!

By  | 

Oni sedaju na motor i odlaze.Hir ga pita da odu na njegovo omiljeno mesto.On je pita da li se neka od njenih 256 želja ispunila. Hir kaže da je došla tu iz drugog razloga. Pita ga da li je 12 sati. On potvrdi. Ona mu daje ružu i čestita dan ruža. Virat je zbunjen.Hir ga pitazar ne zna za dan ruža, te obrazloži da ona prvi put nekome daje ružu.Virat joj zahvaljuje. Hir mu kaže da i on treba njoj da da ružu, te mu kaže da je dosadan. Virat kaže da se on drži kućnih pravila, te joj obeća da će joj doneti mnogo ruža.Hir ga pita da stavi ružu u njenu kosu.Hir mu pomaže. Oni se vraćaju kući.

Hir uzima ružu iz svoje kose i kaže da će je čuvati.Kući, Hir razmišlja o Viratu. Virat razmišlja o Hir…

Sant Baks i Djalet u parku vežbaju, te se pitaju da li se Viratu dopada Hir kada je promenio izjavu.Virat stavlja ruže u torbu i razmišlja da proslavi dan ruža sa Hir.Sant razmišlja da lično poseti Hir, te uzima Viratov telefon. Dadu ubedjuje Virata da će oni dvoje biti skupa.Virat ga pita koja je solucija.Dadu kaže da će uraditi Puju i pita ga da ne nosi školsku torbu sa sobom, jer je Sant alergičan na tudju sreću.Virat sedne u džip zabrinut. Dadu izlazi ispred Hirinog džipya i govori Hir i njenoj braći da ne idu ispred Sant Baksha. Soham ga pita ko je on. Daadu kaže da je Viratov deda.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site