Shakti! Sestre 965. epizoda! Korona virus stigao i u Indiju?!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 965. epizoda! Korona virus stigao i u Indiju?!

By  | 

Shakti! Sestre 965. epizoda! Korona virus stigao i u Indiju?!

Hir se seća kako joj je Shano rekla da njeni ne nameravaju nju da udaju. Ona govori Prito da ako neće da je uda za Virata, uda je za nekog po njenom izboru, a ona će tako zaboraviti Virata. Harak je pita zbog čega samo govori o udaji, nije rodjena samo da bi se udala. On joj kaže da oni žele da ona završi školu i stane na svoje noge, te da ih učini ponosnima. Mahi je pita zbog čega je besramna i priča o braku pred starijima.Mahi prilazi Shanoo i pita je da li je ona to rekla Hir. Shanoo kaže da je podstiče od detinjstva i da će morati da joj kažu da je kinar.

Hir i Virat se krišom sastaju na ulici. Virat joj kaže da je uz nju stekao hrabrost i inžinjerske veštine, te joj pokazuje di džej plejer koji je popravio. Oni igraju na ulici uz muziku.Ispostavi se da je to Viratova mašta. Virat kaže da će ispuniti svoj san.

Sindu kaže Ravi da pokrije usta dok kašlje, te joj govori za Korona Virus.Ravi kaže da će obavestiti sve o virusu.
Saya smatra da Virat voli Hirinu lepotu i da će njegova ljubav nestati kad sazna da je ona kinar.Nutan je pita zašto je ljubomorna na Hir. Saya joj kaže da ne zaboravi da jei ona kinar, te da prestane da se oblači poput Hir. Ona govori Ćameli da spali Nutaninu odeću i da je obuče poput kinara.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site