Shakti! Sestre 967. epizoda! Harak odluči poslati Hir u Amritsar!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 967. epizoda! Harak odluči poslati Hir u Amritsar!

By  | 

Sestre – 16. 3. 2020. – Harak odluči poslati Hir u Amritsar!

Prevod: Maja 🙂

NAPOMENA: U ovakvom teškom stanju u Srbiji, pod vanrednim okolnostima, vaš omiljeni sajt sa serijama nastaviće marljivo da radi da vam omogući prevode svih vaših omiljenih serija. U trenucima dok provodite više vremena kod kuće, moći ćete da pratite i one serije koje dosad niste i da možda još više uživate u onima koje dosad pratite. Puno pozdrava i ljubavi! 😘

Prito masira glavu Hir, a ova je savetuje da joj ne stavlja ulje u kosu da se ne prolije po patosu. Prito je pita za dan na koledž i da li je pričala sa Viratom. Hir odvraća da nije pričala sa Viratom pošto se zaklela u nju da neće, a Virat je to shvatio bez razgovora sa njom. Prito joj obećava da će je spojiti sa Viratom i obaviti njihovo venčanje čim se Hir zaposli, a sad ide napolje. Hir je upita zar danas neće da spava pored nje. Prito odgovara da joj veruje. Ona izađe iz prostorije i kaže Rohanu da zaključa glavna vrata, a čuvari da budu ispred prozora da motre na Hir. Rohan je pita zar ne veruje Hir. Prito priča kako veruje Hir, ali ne veruje snazi ljubavi; tolika ljubav joj je otela Harmana na kraju. Rohan je teši da ne brine i tvrdi da će se on postarati za Hir. Šano sluša ovo i razmišlja kako da otkrije njihovu laž pred Hir. Ovamo, Hir misli da napiše Viratu pismo i zamišlja ga kako sedi ispred nje. Ona piše kako je htela da se uda još od svog detinjstva – obožava: veselu povorku, ples, običaje, kurkumu i sve te obrede. Virat joj piše da će se njihovo venčanje odigrati po njenoj zamisli. Hir želi da im odredi odeću i izabere sličnu za venčanje. Virat beleži svoju nameru da je odvede u Švajcarsku za medeni mesec pošto je to predivno mesto nalik njoj i on je načuo da je zima tamo božanstvena. Hir otpisuje kako će se njih dvoje venčati na zimu, ona će ga buditi rano ujutru i davati mu jutarnji čaj kao i užinu. On dobaci da će ići na dugačak medeni mesec posle svog venčanja i bračne noći. Hir pocrveni.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site