Shakti! Sestre 968. epizoda! Virat i Hir shvate zavere svojih porodica!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 968. epizoda! Virat i Hir shvate zavere svojih porodica!

By  | 

Sestre – 17. 3. 2020. – Virat i Hir shvate zavere svojih porodica!

Prevod: Maja 🙂

Parmit donosi mleko Viratu. Virat uzima čašu od nje i odvraća da će ga popiti kasnije. Ona mu poruči da obavezno popije i poželi laku noć, pre svog odlaska. Deka govori Viratu posle da uči marljivo, onda će mu početi život sa Hir. Pošto Virat nije popio mleko, on ga sam popije i oseti vrtoglavicu. Virat ga pridrži i preporuči da pozove svog oca, a dekica mu objasni da su pilule za uspavljivanje bile umešane u mleku i da je to zavera (#saazish). On se sruši na krevet. Virat se priseća dešavanja i shvata da je sve ovo zavera, treba da porazgovara sa Hir. On izađe ispred i čuje kako Sant Bakš govori Parmit da neće moći da zaspi dok Hir ne stigne u Amritsar. Virat ne zna kako da izađe odatle, a mora da obavesti Hir o njihovoj nameri inače bi bilo prekasno. On zove Nutan i izvinjava se što poziva toliko kasno, pa ispriča nešto. Nutan obeća svoju pomoć i probudi zajednicu kod kuće. Stižu u dom upravnika koledža kasno noću, Nutan ga propituje zašto je izbacio Hir. Upravitelj im naređuje da idu i poziva nadležne, ali mu Nutan ščepa telefon iz ruke i kaže mu da govori dok evnusi snimaju.

Sant Bakš prima poziv od nekoga, prilazi vratima i razgovara sa tom osobom pitajući postoji li povezanost između evnuha i te devojke pošto evnusi prave metež kod upravitelja obrazovne ustanove – savetuje mu da pošalje neke milicajce, ali da ne ide lično tamo jer mu upravitelj zna lice. Virat ga čuje i pita se ko je još umešan u njegov naum. On izlazi iz kuće, Sant Bakš posmatra vrata. Virat vidi čuvare ispred i izađe kroz mala vrata. Želja mu je da prvo vidi saradnika svog oca, pa tek onda da se sretne sa Hir. On ulazi u milicijsku stanicu i tu naleti na istu onu devojku sa kojom se Hir sporečkala na koledžu – ta je zapravo milicajka u stanici. Virat je izgrdi zbog one lažne scene i podseti je taj video snimak objavljen javno. Ova saopštava da je morala poslušati svog glavnog. Virat joj naređuje da čini kako joj on kaže, jer sad joj ni njegov otac ne može pomoći.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site