Shakti! Sestre 969. epizoda! Hir beži sa Viratom da bi se venčali!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 969. epizoda! Hir beži sa Viratom da bi se venčali!

By  | 

Sestre – 18. 3. 2020. – Hir beži sa Viratom da bi se venčali!

Prevod: Maja 🙂

Hir govori Prito da će ići danas u hram i udati se za Virata, pa neka se oni posle pozabave svadbom i svim prethodnim pripremama. Njen stav je da će ovo biti ispravno i pođe, ali joj Prito uhvati ruku i opali joj šamar pitajući je da nije skrenula sa uma. Hir potvrdi, jer se Prito lažno zaklela u nju. Ona kazuje kako je sinoć Virat došao kod nje i ispričao da se Prito udružila sa njegovima protiv njih dvoje, ali mu ona nije poverovala. Nije sama uspela da poveruje da joj Prito može dati lažno obećanje, lažnu zakletvu, slomila joj je to poverenje. Ispituje je zašto ju je lagala. Prito se zaprepasti i izusti da joj ne može to reći. Hir izjavljuje da, ako joj Prito ne može odgovoriti, onda ona sama govori svima da će se danas udati za Virata. Harak Sing vikne na nju i naredi Rohanu i Sohamu da je odvedu odatle. Hir se opire tražeći od njih da je puste, izgubila je veru u sve njih. Sant Bakš se javlja na poziv svoje trenutne saradnice Prito, koja mu preti da umiri svog sina inače će ga ona ubiti ukoliko se ponovo pojavi kod njih. Ona mu pojasni kako je njegov sin došao krišom u njihovu kuću juče i rekao istinu o njihovoj zaveri Hir; prvo su je slali u Amritsar njenom voljom, ali sad to moraju da obave prisilno.

Nakon razgovora, Sant Bakš pobesni i krene da doziva svog sina. Virat mu prilazi, ovaj ga pita da li je išao kod Hir sinoć. Virat potvrdi, nakon čega ga otac ošamari snažno da se Virat spotakne niz stepenice. Dalđit ga hvata i pridržava. Sant Bakš mu naređuje da drži Virata snažno sve dok Hir ne bude poslata u Amritsar zauvek. Deka savetuje Virata da uzme oružje i baci mu pištolj. Virat vešto hvata vatreno oružje, na šta njegova majka Parmit ispusti vrisak.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site