Shakti! Sestre 970. epizoda! Virat i Hir beže od porodica!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 970. epizoda! Virat i Hir beže od porodica!

By  | 

Soham i Rohan traže Hir. Soham izlazi iz vozila na pola puta i pita šta nije u redu sa Viratom, zašto ne smeju dopustiti Hir da se uda za njega. Onda se pita da ukućani već nisu našli nekog momka za Hir, pa zato. Rohan nema odgovora na njegovu znatiželju i diže ruku u besu, ali ga ne ošamari – već brizne u plač i zamoli ga da ih odveze nazad kući.

Virat je tužan što ne mogu da uđu na bilo koji voz ili bus. Hir je spremna da pretrpi sve zarad njega. Nije joj jasno zašto njihove porodice ne odobravaju njihovo venčanje, a sve izgleda savršeno. Ona puno voli Prito, ali ju je čak i Prito izneverila. Trn joj povredi stopalo. Virat je smesti i izvadi joj trn, pa je uzme u naručje i krene da trči sa njom dalje.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site