Shakti! Sestre 970. epizoda! Virat i Hir beže od porodica!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 970. epizoda! Virat i Hir beže od porodica!

By  | 

Malika priča Prito kako samo čekaju taj dan kad će Hir biti sa njima, a Prito brine. Malika se priseti Nimi, Somijine majke, i kazuje da će svako ko odgaja dete iz njihove zajednice na svoju ruku biti tako zabrinut. Ona ubeđuje Prito da podeli sa Hir istinu o njenom identitetu. Prito veli da je dosta toga žrtvovala samo kako bi tu tešku istinu sakrila, čak je i Somiju izbacila iz njihovih života zarad toga. Ne želi da Somijin odlazak bude uzaludan, zato ne može da dopusti da se ovo dogodi – ni po koju cenu.

Virat trči ispod mosta noseći Hir u rukama, pa joj veže maramu oko njenog krvavog stopala. Hir misli da je i Somijina-Harmanova ljubavna priča počela ispod mosta takođe. Virat smatra da Hir nije ništa manje lepša od Somije, niti je on manje zaljubljen nego Harman Sing. Krijući se, Virat zaključuje da će morati tu da provedu noć. Hir je spremna da provede svoj ceo život u njegovim rukama, bez obzira na to gde.

Inspektor Damodar govori porodici da su ih tražili, ali bezuspešno. Harak preti da će zapaliti ceo grad ako se nešto dogodi njegovoj unuci. Prito plače i moli ih da ućute sad, sklapa ruke i preklinje da joj se dete vrati nazad. Harak Sing je smiruje.

Već je pao mrak. Virat predloži Hir da napuste ovo mesto dok se ništa ne vidi. Oni odlaze odatle držeći se za ruke. Hir razmišlja o svojoj porodici i njihovoj ljubavi. Virat je pita šta je bilo. Hir prokomentariše kako je njena porodica puno voli, pa se nada da na ovaj način ne izdaju nikoga. Virat saopštava Hir da ovo rade u ljubavi, a poznato je da je sve dopušteno u ljubavi i ratu. Ranije su verovali svojim porodicama, ali nisu dobili njihov oslonac i podršku. Oni stižu do nečije svadbe, tuđe – zasad ne njihove. Virat joj predloži da se zabave.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno