Shakti! Sestre 971. epizoda! Virat i Hir se venčavaju!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 971. epizoda! Virat i Hir se venčavaju!

By  | 

Sestre – 20. 3. 2020. – Virat i Hir se venčavaju!

Prevod: Maja 🙂

Virat i Hir plešu zajedno sa veselom povorkom tokom tuđe svadbe i odlaze odatle posle. Hir govori Viratu da je oduvek sanjala kako bi mladoženja došao po nju uz pratnju povorke. Virat joj odgovara da je dobila divnog mladoženju koji je puno voli, prvo će se venčati i onda kad ih porodice prihvate – on će lično dovesti celu povorku za nju i ona će ga čekati kao nevesta. On se spusti na kolena i pita je hoće li se udati za njega. Hir potvrđuje, samo za njega. Virat je uzme za ruku i predlaže joj da kupe svadbenu odeću. Hir ga grli.

Ujutru, Virat stiže u radnju i kupuje svadbene vence. Hir ga posavetuje da uzme kutijicu sa sindurom. Prodavac ih pita stupaju li u brak. Virat mu preporučuje da gleda svoj posao, ovo ga ne zanima. Ubrzo, ovaj poziva Dalđita i obaveštava ga o Viratu i Hir. Dalđit se zaprepasti i prenese ovu vest ukućanima. Sant Bakš sa svojom, a Harak Sing sa svojom porodicom sedoše u kola i uputiše se ka hramu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site