Shakti! Sestre 973. epizoda! Sant Bakš tuče Virata, Mahi se protivi Prito!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 973. epizoda! Sant Bakš tuče Virata, Mahi se protivi Prito!

By  | 

Sestre – 24. 3. 2020. – Sant Bakš tuče Virata, Mahi se protivi Prito!

Prevod: Maja 🙂

Prito hvata Mahi za ruku i grdi je pitajući šta je bilo ono malopre (to što je Mahi dala sindur Hir uprkos protivljenju Prito – prim. prev.). Ispituje je zar joj se majčinska ljubav iznenada probudila nakon toliko godina mržnje. Mahi odgovara da zna važnost sindura, jer je i sama dobila jedino sindur – ali ne i muža (tj. bila je udata za Harmana, ali je on nikad nije posmatrao kao svoju suprugu). Potom podseća Prito kako je dobila dete prevarom (nasamarila je Harmana one noći) i to dete je zato ispalo transrodno. Prito negira, ali Mahi je ne sluša i uporno nastavlja kako je pokušavala i dalje da mrzi Hir – međutim to je njena krv i više ne može podneti da je gleda u takvom stanju. Opominje kako joj je bezbroj puta govorila, još dok je Somija bila sa njima, da je pošalje u njenu zajednicu – ali ova je nije poslušala, čak nije ni Somiju poslušala na kraju. Prito ubeđuje Mahi da nema pravo da joj bilo šta zameri. Mahi joj govori da je njeno ponašanje pogrešno i ne može to više gledati, pa joj zapreti da će joj dati otrov i ubiti ako zatreba zarad svoje kći. Prito se rasplače ponovo.

Ovamo, Simran pokušava da otvori Viratovu šaku, ali je on i dalje drži stisnuto. Simran pokušava čvrsto. Virat odvraća da je tu na njegovom dlanu boja njegove ljubavi, a ne obična farba za zid koja može lako da se sapere i ukloni. Simran i Parmit zajedno pokušavaju da mu operu ruku, ali boja je i dalje prisutna! Virat kazuje da je Hir u njegovim očima, dahu, svemu. On dodaje da zatvara svoje oči pošto bi videli samo Hir u njima ako pogledaju pažljivo. On ih zatvara i zamišlja upravo nju. Otac ga pita dokle će tako, baš će da vide, jer mu neće dozvoliti da dobije tu devojku. Zatim ga izaziva da njegova ljubav neće još dugo opstati. Virat se osmehuje i priseća njihovog venčanja, pa izjavljuje da će živeti i umreti za nju – Hir je s njim, ona je njegova istinska ljubav. Hir isto, sa druge strane, govori da će živeti i umreti za njega.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site