Shakti! Sestre 974. epizoda!Virat je izbačen iz kuće i ide po Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 974. epizoda!Virat je izbačen iz kuće i ide po Hir!

By  | 

Sestre – 25. 3. 2020. – Virat je izbačen iz kuće i ide po Hir!

Prevod: Maja 🙂

Mahi pita svoju ćerku da li je poludela, zar bi da umre. Hir potvrđuje, zatim ih pita zar ne shvataju da je Virat njen um i srce. Harak joj kaže da ga izbaci iz svog uma i srca, jer mu je lično zabranio da prilazi Hir inače će ga upucati. Hir mu kaže da ubije nju ako ne želi da Virat dođe, jer on bi dolazio samo zbog nje. Harak se brecne: ,,Što, zašto bih te ubio? Ti si moja krv, moja unuka! Ovo je moja porodica. Nisam poludeo kao ti. Moraš da živiš, imaš tek 22 godine, ali ne samo zbog nas!”

Hir odbija da živi bez Virata. Prito joj naređuje da sluša pažljivo – dok je ona živa, Hir neće ni da umre ni da se sretne sa Viratom. Hir je opomene da nije viša sila, nebesa su iznad njih i jača su. Zatim predloži da obave molitvu i moli za blagoslove i podršku. Ona joj kaže da pita nebesa jesu li Virat i ona (Hir) jedno za drugo. Harak joj tvrdi da oni nisu jedno za drugo, neka poštuje njih koji su je odgajili i neka ih posluša. Hir viče da im ne veruje više, svi su je lagali; zato samo veruje Somiji i nebesima. Ona mu naredi da sačeka tu i uzme novčić iz svoje prostorije. Harak gleda zabrinuto. Hir im prilazi i objašnjava da će zavrteti ovaj novčić, a ako padne na glavu – onda neka joj vrate Virava ili pak ako padne obrnuto – onda se ona kune u svog oca Harmana Singa da nikad neće spomenuti Virata.


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!