Shakti! Sestre 977. epizoda! Virat i Hir se najzad sreću!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 977. epizoda! Virat i Hir se najzad sreću!

By  | 

Sestre – 30. 3. 2020. – Virat i Hir se najzad sreću!

Prevod: Maja 🙂

Ljutito, Harak Sing izleće iz svoje kuće gurajući Virata napolje i ispali mu metak odmah pored vrata. Virat stoji i posmatra zgranuto, kao i ostali ukućani koji su izašli ispred. Harak preti da će mu se metak sledeći put naći u glavi, pa neka mu bude zahvalan i prenese svom ocu da ga je ostavio u životu – jer i sam zna kako je to izgubiti sina. Hir prestravljeno lupa na vrata vičući im da otvore, pa pita ko je koga upucao. Šano otvara vrata i ulazi unutra govoreći joj da ne brine; poznaje Haraka i sama, ispalio je metak u vazduh samo da bi zastrašio Virata. Hir govori da hoće da vidi Virata bar jednom.

Šano joj kaže da poznaje Virata – neće otići bez nje, iskreno je voli. Hir uplašeno pita šta ako Harak zaista upuca Virata. Šano se smeje i tvrdi joj da se Virat neće plašiti pošto je voli, ali je ubeđuje da će Virat biti u opasnosti ukoliko ona sad izađe ispred da ga vidi. Virat poručuje Haraku da mu vrati natrag njegovu ljubav ili neka napuni oružje i neka ga upuca do smrti. Susedi se okupljaju i traže od njega da ode. Virat odbija da ide bez Hir, a Harak zabranjuje svima da mu daju hranu. Čuje se uvodna ljubavna pesma u pozadini dok Virat seda na klupicu ispred kuće Singovih, a Hir brine šta ako mu se nešto nažao desi. Šano joj obeća da će izaći sad napolje i obavestiti je o dešavanjima čim ugrabi priliku. Hir se složi, a Šano izađe. Virat sedi na klupi zamišljen i ćuti.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site