Shakti! Sestre 978. epizoda! Soham želi da pomogne Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 978. epizoda! Soham želi da pomogne Hir!

By  | 

Shakti! Sestre 978. epizoda! Soham želi da pomogne Hir!

Hir je zabrinuta za Viruta. Ali on je dobro i govori Hir da je dobro. Hir pita Prito do kada će ih razdvajati, neće uspeti u tome jer je njihova ljubav jaka. Prito joj kaže da će je zaključati u sobu gde ništa neće čuti, sve dok je Virat ne zaboravi i dok njeno srce ne postane kamen.Prito joj kaže da oni žele da ona uči i dobije posao. Hir kaže da ne želi da je sluša, učiniće sve da se približi Viratu.

Saya dolazi tu i vidi Virata.Ona se seća kako je Harman dolazio za Somiju. Govori mu da zna da ne voli kinare, ali on je dečko iz dobre porodice, ako mu je Hir sudjena oni će biti zajedno. Virat joj kaže da ga ne kune, ako ne želi da ga blagosilja.Nutan dolazi tu i kaže da je Virat u pravu, treba da ga blagoslavi, a ne da ga grdi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site