Shakti! Sestre 982. epizoda!Somija stiže i ostavlja šokantno pismo Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 982. epizoda!Somija stiže i ostavlja šokantno pismo Hir!

By  | 

Sestre – 9. 7. 2020. – Somija stiže i ostavlja šokantno pismo Hir!

Prevod: Maja 🙂

Parmit traži Prito da pozove Hir da se prvo odradi njen šudikaran zarad čišćenja, pa potom drugi obredi i svadba. Prito je opominje da prvo očisti svoje ruke i sveštenikove. Parmit odgovara da vode računa o higijeni, kao i da su se poprskali po izlasku iz kola. Prito joj kaže da slobodno uradi šudikaran Hir, ali da joj ne kaže Somijinu identitetsku istinu kako se Hir ne bi skrhkala. Hir čuje da je Parmit stigla, te silazi niz stepenice i dodiruje joj noge u znak poštovanja. Parmit je zamoli da sedne i poručuje svešteniku da započne obred čišćenja. Hir se obraduje i misli da je to prvi obred njenog venčanja, drago joj je. Prito posmatra ovo i tužno se priseća Somijinog šudikarana u prošlosti, ne bi htela da istu budućnost ima njena Hir.

U pozadini se čuje uvodna pesma (Nasiba) dok se Prito seća Somije i tuguje, a Hir sedi na trosedu dok Parmit donosi tanjir za molitvu. Soham pita Rohana čemu služi ovaj obred. Rohan pomisli kako mu ne sme saopštiti Somijinu identitetsku istinu, pa slaže da ovaj obred verovatno za svrhu ima da održi porodični običaj i verovanje. Soham ne želi da vidi ovo, besmisleno mu je. Prito se seća kako se ponašala prema Somiji. Sveštenik odrađuje obred do kraja i kaže da je šudikaran gotov. Parmit izjavljuje da će poći, moraju se spremati za svadbu. Prito razmišlja da je napravila ogromnu grešku kad je odvojila Hir od Somije pre 16 godina, ali u tom trenutku nije bilo druge mogućnosti; ipak, večno će se kajati zato. Ona govori ovo svojoj ćerki Ravi i pati. Ravi joj kaže da je odvojila Somiju ne samo od Hir, nego i od Harmanove kuće i sviju; da je Somija ovde, ovo se nikad ne bi dogodilo. Za to vreme, neka kola zastaju ispred Harakove kuće i Somija izlazi iz njih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site