Shakti! Sestre 982. epizoda!Somija stiže i ostavlja šokantno pismo Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 982. epizoda!Somija stiže i ostavlja šokantno pismo Hir!

By  | 

Unutra, Hir posmatra svoju haljinu i ponovo se obraća Somijinoj slici. Ona priča kako su je članovi porodice odvojili od interneta tako da nije nikad uspela da je pronađe, jako joj nedostaje. Hir plače i nastavlja da priča da je osetila kao da Somija zna sve o njoj preko interneta, ali sad misli da je pogrešno osetila jer da je tako – Somija bi se zasigurno vratila čuvši vesti o njenom braku. Somija hoda ka kući Singovih i staje kod vrata odlučno, a kroz glavu joj prolaze sećanja na trenutke iz prošlosti. Šano sedi u holu kuće, ali Somija krišom ulazi s druge strane (ipak dobro poznaje tu kuću).

Međutim, Šano se oseti čudno i priđe zavesi misleći da se tu neko krije kad ono nema nikog. Hir govori svojoj Gulabo/Somiji da je voli i brine o nju večno, zato će obući ovu odeću i izgledati prelepo nalik njoj. Ona priznaje Somiji da joj puno nedostaje i odlazi u kupatilo da se presvuče, a Somija čuje sve ovo i ulazi unutra poljubivši njenu sliku iz detinjstva. Uz to, Somija ostavlja čokoladno mleko, pismo i minđuše. Hir se vraća u svoj kutak i zapazi svoju sliku sa ostatkom ruža od poljupca, kao i čokoladno mleko i Somijine minđuše. Ona je zaprepašćena i onda čita Somijino pismo, kao i dodatnu poruku gde piše da joj ostavlja minđuše kao dar koji je tražila od nje u detinjstvu. Hir uzima okvir slike, pismo i minđuše i istrčava odatle dozivajući je. Somija uspeva da se sakrije na vreme, pa izlazi iz kuće i ulazi brzo u vozilo nakon čega ode. Hir je ne ugleda, već se odvezla. Šano dolazi i pita šta se desilo. Hir viče da je upravo Gulabo bila tu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site