Shakti!Sestre 696. epizoda! Somija radi kao pomoćnica u Šuklinoj kući!

Indijske Serije

Shakti!Sestre 696. epizoda! Somija radi kao pomoćnica u Šuklinoj kući!

By  | 

Shakti!Sestre 696. epizoda! Somija radi kao pomoćnica u Šuklinoj kući!
Somija je odlučna da radi kao sluškinja.Sunaina je sigurna da će Somija doći kod njih kao sluga jer je u njenim očima videla ljubav za Sohama.Varun smatra da Harak neće dozvoliti da mu snaja radi kao posluga.Iako je na početku Harman protiv toga, on uz Pritoin nagovor se složi da pošalje Somiju tamo.Harak je takodje podrži.Somija se zahvali svima na podršci.

Somija dolazi u Šuklinu kuću i daje mu pismo preporuke sa potpisom članova njene porodice.Suanina joj odmah zadaje posao, te joj preti da ako ne bude ažurna neće videti Sohama.Sviti govori Sunaini da joj se ne dopada Sohamovo ime i da želi da ga promeni.Sunaina joj predlaže ime Pawan.Sdoham počne da plače, te je Somija zabrinuta.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site